Iskalnik

Brezplačno svetovanje

Pasica

Mnenja strank

 • Lucija
  Ko sem potrebovala pomoč, so mi pomagali. Ker je bila moja zadeva kompleksna in je nismo uspeli urediti ...

  Preberite več...

   
 • Barbara
  Pozdravljeni, zanima me kje naj dobim papirje od zapuščine,po pokojni mami(sem edini dedič) ker jih ne ...

  Preberite več...

   
 • Mel
  Pozdravljeni, sestra je v času življenja staršev dobila z darilno pogodbo od mame stanovanje (mama ...

  Preberite več...

   
 • Matjaž Dolenc
  Edini ki ste mi bili pripravljeni pomagati zastonj, vsak na katerega sme se obrnil, mi je hotel ...

  Preberite več...

   
 • Mojca K.
  Hvala za hitro in strokovno pomoč. Več kot očitno je da nekateri svetujejo "na pamet", medtem ko ...

  Preberite več...

Dedno pravo Ius universum
Ius Universum

 
Kontaktirate nas in pomagali Vam bomo zaščititi Vaše pravice.

IUS-UNIVERSUM, je že vse od leta 2010 eden vodilnih ponudnikov pravnega svetovanja na slovenskem trgu. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer vam omogočamo varnost, sigurnost in kakovost, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate.

 

IUS-UNIVERSUM d.o.o.

DUNAJSKA CESTA 129

1000 LJUBLJANA

www.delovno-pravo.si

www.e-odskodnina.si

www.stvarno-pravo.si

www.dedno-pravo.si

www.druzinsko-pravo.si

CELOVITE REŠITVE ZA VAS, KI VAM NUDIJO PRAVNO VARNOST

V IUS-UNIVERSUM se ukvarjamo s pravnim svetovanjem na vseh področjih, zato našim strankam omogočamo doseganje najboljših rezultatov. Z njimi v atmosferi zaupanja ustvarjamo celovite rešitve, prilagojene njihovim potrebam in zahtevam, ter pomagamo ljudem z različnimi pravnimi težavami, pri nas dobite celostno pravno podporo.

VIZIJA IUS UNIVERSUM

Razširili bomo naš močan položaj na področju pravnega svetovanja v Sloveniji, Avstriji , Nemčiji, Franciji in Švici z jasnim poudarkom na grajenju partnerstev z mednarodnimi in regijskimi strankami.

Nadaljevali bomo z rastjo naših poslovnih storitev in svetovanjem preko organske rasti ter združevanj in prevzemov. Zagotavljamo celovito pravno svetovanje fizičnim osebam kot podjetjem.

Smo prepoznaven strokovnjak na področju dednega prava, stvarnega prava, družinjskega prava, odškodninskega prava, delovnega prava, vseh oblikah gospodarskega prava, upravnega prava, kazenskega prava in mednarodnega prava.

VREDNOTE IUS UNIVERSUM

Podjetje brez vrednot je kot ladja brez kompasa, zato v IUS-UNIVERSUM naše vrednote – strast, inovativnost, znanje in izkušnje ter partnerstvo – širimo tako med našimi zaposlenimi kot med poslovnimi partnerji, strankami in drugimi ključnimi deležniki. Vse z namenom plutja v pravi smeri – v smeri skupnega uspeha prevsem na poudarku Vaše pravne varnosti.

V poslovnem svetu veliko ljudi meni, da štejeta le inteligenca in moč. V IUS-UNIVERSUM smo prepričani, da brez srčnosti in strasti ne gre. Naši sodelavci so zelo predani svojemu delu in vidijo smisel v svojem početju. Le tisti, ki izzive sprejmejo z iskrenim navdušenjem in predanostjo, so sposobni zagotoviti dolgoročni uspeh.

IUS-UNIVERSUM, je lahko le tako dobro kot tisti, ki delajo zanj. Njihova znanja in izkušnje so naša največja vrednota. In na to nikoli ne pozabimo. Zato se prava strokovnost začne s skrbno izbiro in strokovnim izobraževanjem naših sodelovcev. Nismo kar tako med najbolj iskanimi svetovalci v tem poslu.

"Dobri odnosi s strankami" nam niso dovolj. V IUS-UNIVERSUM menimo, da je sodelovanje s strankami v bistvu partnerstvo, ki temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju. Razmišljanje in vedenje stremita k skupnemu cilju: najti najboljšo rešitev za vsak problem, ne glede na to, kako težaven se zdi. To je tudi eden od razlogov, zakaj imamo s strankami tako trajne odnose.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Brezplačno svetovanje

Pasica

Pogosta vprasanja

Vprašanje: Mati mi je podarila z darilno pogodbo hišo, ko se je ločila od očeta leta 1985. Mama se je ponovno poročila leta 1991 in bila poročena do...
Vprašanje: S starim očetom sem živel skupaj v isti hiši in zadnjih 6 let tudi skrbel zanj. Stari oče je latnik hiše do 2/3, 1/3 sem dobil od stare mame v...
  Vprašanje: Umrl je moj stari oče, moj oče je že pokojni. Izvedel sem, da je stari oče vse svoje premoženje podaril z oporoko moji sestrični. Glede na...
Vprašanje: Ko je mama umrla je oče rekel, da mama ni imela nobenega premoženja razen nekaj premičnin, zlatnine. Sedaj je umrl tudi oče. Ko smo...

FacebookNazadnje dodano

Najbolj brano

Ključne besede


Narejeno z Joomla!AZZ.

POKLIČI ZDAJ!

Brezplačno svetovanje

040 30 30 84

Vse informacije o dednem pravu na enem mestu!